Om Takläggare Stockholm bild

Om oss

Vi på Takläggare Stockholm har oerhört bra garantier, kompetens och fantastiska takläggare med många års erfarenhet i branschen.

Boka hembesök

Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak i Stockholms län!

Vi på Takläggare Stockholm erbjuder ALLTID kostnadsfri besiktning och offert. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig snarast.


Takläggare Stockholm recensent

SK, från reco.se

Vi kunde inte vara mer nöjda med dem! Tillmötesgående personal på plats och proffsigt bemötande. För den som funderar på att an... Läs hela recensionen

Våran resa på Swedala tak Stockholm

Vi slog upp dörrarna för Swedala Tak under 2010 och har sedan sin dess fokuserat på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner över hela Sverige. Företaget grundades i Dalarna men har efter bara några år expanderat till större delar av Sverige. Dalarna har i generationer levererat gediget hantverk och den trenden ville Henrik Camitz fortsätta med.

Vi på Swedala tak stockholm jobbar med helhetslösningar vilket betyder att vi tar ansvaret för hela takbytet. Våra högkvalitativa leverantörer levererar våra tegelpannor, plåttak, stuprör och allt där emellan. Vi har genom hårt arbete och en stark vision blivit Sveriges största inom takläggning vilket vi är oerhört stolta över.

Swedala Tak i Stockholm

Vi har sedan vi klev in i Stockholms regionen blivit en av de ledande takläggarna i Stockholm. Vi hade som mål att gå in i Stockholms länet med samma ambitioner som när vi startade företaget. Dessa ambitioner har varit att bli den ledande takläggarfirman i Sverige. Vi vill hålla högst standard på våra projekt till de absolut bästa priserna. Vi vill hjälpa våra takläggare att utvecklas och nå deras fulla potential. Vi vill att varje kund ska vara oerhört nöjda och rekommendera Swedala Tak till en nära vän.

Henrik Camitz VD

Våran grundare Henrik Camitz har varit VD sedan starten av Swedala Tak. Henrik har haft stort intresse av bygg under en lång tid och såg att det fanns behov av en seriöst och kunnig takläggningsfirma i Sverige. De sunda värderingarna och principerna Henrik satt från starten finns kvar än idag i företaget. Det är dessa principer och värderingar som gjort Swedala tak till Sveriges största takläggare. Framtiden ser Henrik ljust på och ser att företaget är påväg in i nästa segment av expansionen. Idag finnas Swedala Tak över hela landet och har en stor andel i Stockholm regionen vilket är oerhört roligt.